Moderne kommode for ditt hjem

Hvis vi gjennomførte en undersøkelse blant 100 kvinner og spurte dem et spørsmål, «Hva holder du i din kommode?», Ville vi nok få 100 forskjellige svar. Konklusjonen fra dette er at kommode er bra for alt! Kommoder takket være deres funksjonalitet er et middel for soverom, hall og stue.

Når du leser tilbudet om møbler, kan du finne kommoder utstyrt med skap eller skuffer. Noen kombinerer begge varianter smart. Moderne design gikk enda et skritt videre, åpnet en del av kommode og skaper hyller som er ideelle for eksponering, for eksempel favorittbilder.

Men det er ikke alt som moderne kommoder kan overraske oss med! Real galskap begynner med materialene de er laget av og gir dem uttrykk for detaljer.

moderne kommode i stuen
https://www.mobler24.no/product-nor-7550-Inline-II-kombinasjon-hvit-eik-gra-med-LED.html

De mest populære moderne kommoder.

I tilfelle av en moderne kommode er det vanskelig å indikere ett mønster. En moderne kommode for hver av oss kan se litt annerledes ut og bli vurdert i andre kriterier. Det er imidlertid flere trender som legger vekt på denne moderniteten. Se hva!

Høyglans kommoder.

En absolutt høy glans gir møblene en moderne karakter. Glans effekten er oppnådd takket være et spesielt laminert brett. Den store fordelen med denne løsningen er enkel rengjøring. Den glatte overflaten er nok til å tørke med en fuktig klut

To farger dominerer i høyglans-kommoder. Hvit – hvite kommoder, med høy glans, reflekterer solens stråler. Takket være dette ser rommet seg lysere ut. Svart – mens de svarte kommoderne gir rommet et tegn!

høyglans hvit kommoder
fin glass kommode

Kommoder med marmor og tre teksturer.

Med imitasjon marmor og tre blir hvit med svart en klassiker! Hvis du liker dristige løsninger, velg en kommode med en uvanlig tekstur. F.eks grå marmor. Stor overraskelse skyldes møbler som etterligner trestruktur. Tre i kombinasjon med svart / grå / hvit er et designer mesterverk!

moderne veggene
stillig veggene

Bryst med glassinnsats.

En moderne commode forlater den innebygde form. Oftere kan vi finne modeller med glaserte fronter. I denne utgaven er dressoren ikke bare funksjonell, men har også en dekorativ funksjon. Bak en opplært front kan du vise favorittelementene dine. Denne modellen på en kommode vil sikkert fungere i stua eller spisestue. En kommode eik med glass kan referere til nettstedet.

skandinavisk stue


Kommode med LED-belysning


Når du velger en kommode med glassfront, vær oppmerksom på om den tilbyr LED-belysning. LED-belysning er en liten detalj, takket være om kvelden kan du gi rommet et unikt humør og gjøre gjenstandene «bak glasset» i prakt. De vil absolutt ikke unnslippe gjestene!

skandinavisk kommode

Minimalisme i kommoder

Som du kan se er moderne dressers tilgjengelig i et bredt spekter av farger. De kan ha klassiske løsninger med skuffer og skap eller har en displayfunksjon med glassfront. Men i moderne kommoder vil du ikke finne rike dekorasjoner, sofistikerte håndtak og intermitterende former. Moderne kommode er basert på minimalisme!

One Comment

  1. Pingback: Kjøp møbler på nettet! - Ditt interiør

Leave a Comment