Skapseng til soverom – compact living

Skapseng - praktisk interiør
Skapseng CP med bokhyller & led belysning – KLIKK

Inntil nylig virket det som de halve palassens herlighetstid var gått – ingenting mer galt! Konseptet med å bruke veggoverflaten til å lagre sengen er fortsatt svært ønskelig. Seng Til å Henge På Vegg CONCEPT PRO minner om et møbel fra mange år siden, men har gjennomgått en grundig løfting.

«Stramt men eget» er mottoet til mange familier som kan nyte sine egne fire hjørner eller leie dem på daglig basis, men uten romkamerater, slik det var tilfelle på universitetet. To rom eller minst ett, kjøkken og bad er en drøm som gjelder for unge mennesker som bare pakker esker og flytter ut av familien.

Sparingen med rum med veggseng

Smart seng
Smart seng CP KLIKK

Gir mulighet til å forandre stuen til et komfortabelt soverom. Perfekt for rom dedikert til små leilighet eiere, studenter og barn og ungdom. Om noen få minutter kan vi kaste sengen og nyte et fritt sted å leke, motta gjester eller bare ledig plass. Vi kan også ordne et halvt slip i kontorlokaler eller gjesterom.

Smart seng for barn

Bruk av bruk seng på vegg

Den originale EASY OPENING-mekanismen som støtter åpning og lukking av sengen, gir mulighet for stille og komfortabel bruk av møblene. Komforten med å sove i et halvt skjermet rom, kan sammenlignes med en hvil på en full størrelse seng – det er mulig takket være en sporformet treramme. Vi har også mulighet til å velge en madrass i henhold til våre individuelle preferanser, men den kan ikke være tykkere enn 18 cm. [KW] Nedfelbar seng vi trenger ikke å gjøre opp – vi legger sengen sammen med sengetøyet spredt ut. Belter som fester sengetøy, holder henne på plass.

Seng i Vegg
Seng i Vegg CP KLIKK

Stabilitet seng i veggen

Halvskallet er veldig stabilt takket være den forsterkede kroppen og metallfoten som spredesengen hviler på. Den faste rammen under madrassen er laget av metall. Kravet er å skru møblerne til veggen, settet inneholder passende festemidler.

skapseng
skapseng

Sikkerhest seng i vegg

Den blokade som brukes i møblene forhindrer automatisk åpning av halvteltet, etter utløsningen kan vi enkelt utfolde den. Takket være «STOPP» -funksjonen vil den fallende sengen stoppe i hvilken som helst høyde som er indikert av brukeren.

Universalitet seng montert på vegg

Skapseng till stue
CP 90×200 KLIKK

Bruken av tekniske innovasjoner har gitt en klump av ekstraordinær funksjonalitet, men det utelukket ikke bevaring av estetikk. Takket være den universelle utformingen og det brede fargespekteret, kan den semi-skjulte CONCEPT PRO komplementere interiørdesign i enhver stil. På grunn av ulike behov er Sammenleggbar Seng CONCEPT PRO tilbudt i tre størrelser, horisontal eller vertikal. De er tilpasset typiske madrasser med en bredde på 90, 120 og 140 cm og en maksimal høyde på 18 cm. Halvstørrelsen kan fylles ut med kapasitive, stående bokhyller (for vertikal versjon) eller hengende skap (for den horisontale versjonen av sengen). Alternativet er også tilgjengelig strip-led, energisparende LED belysning. Ekstra hyller gir deg mulighet til å skape en moderne, minimalistisk bygning.

2 Comments

  1. Pingback: Hjørnesofa i en liten stue - Ditt interiør

  2. Pingback: Moderne kommode for ditt hjem - Ditt interiør

Leave a Comment