Design Entremøbler – design din drøm plass!

design mobler
Entremøbler-skoskap med speil KLIKK
Entremøbler-skoskap med speil KLIKK
Entremøbler-skoskap med speil KLIKK

Gang og korridor er rom der det er mye trafikk. Noen går inn, går ut, går og velger også yttertøy og setter på eller fjerner sko, kammer og forbedrer sminke. Interiør Entre er også et slags visittkort, hva skjer, «på rommene.» Derfor undervurder ikke spørsmålet om å arrangere en gang. Det skal være funksjonelt og elegant. Hvordan gjør du det? Her er noen tips.

Generelle regler for innredning av hallen

Først av alt, bør dette rommet være nøyaktig arrangert. Hovedoppgaven er å hjelpe husholdningens medlemmer og gjester med gode klær. Dette er et sted å sette dem sammen.

«Gangen er også en del av stedet, hvor han sier farvel til innkommende gjester. Derfor krever det omsorg for riktig estetikk, og det mest nødvendige valget. Hvis det var nødvendig å beskrive tilstanden, komforten og elegansen.»

Hvis vi tilhører de som har en stor hall, kan vi tenke på valg av møbler og deres arrangement. Selv der det er mye plass, bør det vel administreres. Nedenfor er listen over møbler til entre, vanligvis plassert i gangen. Selvfølgelig er det ingen forpliktelse til å kjøpe dem. Og så i hallen er det veldig mye å ha til disposisjon:

 • garderobe entre (helst så kul som mulig),
 • kleshengere og kroker til yttertøy,
Skandinavisk stand
Stumtjener W56 & W35
 • entre skap ,

A møbler entremøbler– denne listen må startes med et absolutt mønster eller skoskap. Takket være bruken av skoskap med hengslede fronter, sparer du mye plass hvis hallen er stram – fronter av slike møbler åpner vanligvis opp til 45 grader, og i midten er det en spesiell konstruksjon for å skyve fottøyet. Vanligvis har en skoskuff 3 eller 4 «svingete skuffer» på sko.

For små, mørke foyer er hvit best egnet, men det er verdt å tenke på farging i nyanser av naturlig tre, for eksempel wenge, sonoma eik, alder – denne kombinasjonen av farger vil varme opp interiøret. De fleste skoskap med hengslede fronter har en liten dybde på 30-40 cm, noe som uten tvil er en ekstra fordel i den smale salen. takket være at vi eliminerer faren for å bli rammet. Hvis du er ute etter et skap med håndtak, er det verdt å være oppmerksom på soliditeten og formen til en slik holder. Prisen på et slikt skoskap med hengslede fronter er ganske variert.

vakker kommode med hyller
Skoskap Lima St-1
 • hyller eller skoskap og tøfler,
 • kommode entre,

En god ide i en uendelig gang er å sette en høy, men smal post – denne løsningen vil få fottøyet til å ligge i hele gangen, og vi sparer mye plass. Denne løsningen i en atmosfære retro entremøbler er også populær i moderne arrangementer. I denne søylen har vi vanligvis hyller til fottøy og sideåpningsfronter. Et annet passende og universelt møbel som er ideelt for gangen er en kommode hvor vi finner en del som skoskap, men den gjenværende delen kan lett brukes til å lagre andre ting som tidligere ikke var en ide, for eksempel hatter, skjerf for vinteren. Prisen på posten eller kommode i hallen avhenger av størrelsen på møblene, antall skuffer, døren.

 • paraplystativ,
 • entre speil (helst en som tillater synlighet av hele silhuetten),
speil
Speil LS-1
 • en henger eller et nøkkelskap,
 • benk entre ,
skandinavisk benk
Benk Monako
 • hylle eller skuff for tilbehør til skopodeling,
 • belysning entre .

Hva synes du om enheten din? Men det vurderer ikke rollen til klær, men også husholdningsapparater som støvsuger, strykejern, strykebrett etc. En funksjonell løsning er å sette på en garderobe med en skyvedør. Det kan settes sammen med dine behov, og jeg kan feste et stort speil til en vinge eller to.

I en liten hall – Inspirasjon Entre

funksjonell avlastningsbord

Avlastningsbord ISABELL 

En liten hall er et stort problem på grunn av møblene. Vel, ingenting er umulig. Du trenger bare å planlegge og bruke hvert rom. Det er definitivt verdt å prøve å få en god utsikt over huset. Et stort speil kan henges på garderoben, en plass til garderoben. Det er også en god ide å kjøpe ikke bare effektive men også praktiske benker. Tania Entre Benk får plass til skoene dine 😉

I møbler butikker er det et godt tilbud på gangen. Alt du trenger å gjøre er å kunne gå inn i ditt indre, og deretter sette dem tilsvarende.

Som konklusjon

Hallen var den tidligere vestibulen i vårt hjem. Det bør derfor være et sted som alltid er godt bevart og funksjonelt. Etter at du har valgt de riktige møbler, er isingen på kaken dekorert med interiøret. Kjøpe Interiør Entre Bilderkan ødelegge alle elementene i en stilig helhet. For å gjøre dette, er alt du trenger å gjøre det riktig.

Walk-in closet - entremøbler med speil

Til slutt, la oss ta et omkledningsrom til gangen. Disse møblene trenger ikke å være dyrt. I nesten alle tilfeller inkluderer den komplette garderobeskapet en klærhenger, et speil, et skoskap og en ekstra hylle, en mulighet til å sitte på et skoskap. De «håndterer» saken om å bestille hele rommet takket være ett møbel. Denne løsningen vil appellere til folk som ikke liker å handle i en rekke møbelsett. Takket være utseendet på en garderobe i flere farger, vil vi sikkert finne den perfekte fargen til hallen vår. De populære fargene på garderober på markedet er hvite, sonoma, trffel, wenge, svart. Garderobe/entremøblerer et viktig møbel for gangen – selv om du arrangerer en liten plass.

garderobe med speil

entremøbler med speil

Som du kan se – det indre av hallen trenger ikke å være vanskelig, eller det koster deg eiendeler. Takket være Entremøbler Nettbutikkkan du enkelt skape et harmonisk, stilig rom til en attraktiv pris. På internett er det ikke et problem å finne en god kvalitet billig entremøbler.

Leave a Comment