billig konsollbord

Tid til konsollbord

Konsollbord, eller et lite veggbord, er et perfekt møbel for å vise dekorative gjenstander eller skape for eksempel en spektakulær veggdekorasjon takket være konsollbord speil. Selv om det vanligvis er uklart, kan det bli arrangementets helt.

Konsoller kalles små bord festet til veggen, støttet på fire, og noen ganger bare på to ben. De tilhører gruppen av hjelpemøbler, funksjonelt og estetisk støtteelementer av møbler som utgjør det grunnleggende utstyret til et hus eller en leilighet. Verdsatt for deres ekstraordinære funksjonalitet – takket være den lille bredden, sparer de perfekt interiøret. Deres store fordel er også at de ikke er dyrt utstyr, noe som gjør det mulig for en relativt lav pris å ofte oppnå spektakulære arrangementseffekter. Ofte er de det eneste møbelet som vi ikke deler, selv etter en større oppussing. Oftest brukes den som entrebord, men dens rolle er mye større og forekommer også i soverom eller stuer.

svart konsollbord

Avlastningsbord moderne interiørmøbler

Konsollbordet er blant de nyeste møblertrender. Disse inkonsekvente konstruksjonene ser bra ut spesielt i stuen eller soverommet. De gir utallige muligheter for arrangement. Du kan sette bilder av husstandsmedlemmer, duftende stearinlys eller ferie-souvenirer på dem. Konsoller kan ha den mest varierte form. De klassiske er laget av tre, med en enkel konstruksjon. I barokk stylisering vil de ha rike dekorasjoner og konvekse konturerte ben. Helt forskjellig er konsoller av industrielt eller konsollbord metall. Deres ben er så metall, pulverlakkert, med glass eller treplank. Det er ikke noe sted for tilbehør og dekorasjoner her. Konsoller er noen ganger dekket av glass eller glassplater. Noen av dem har grunne skuffer.

eik konsollbord

Konsollbord for soverommet og mer

Konsoller for soverommet er litt undervurderte møbler, og dermed relativt sjelden brukt i moderne interiørdesign, som imidlertid kan behandles som deres fordel. Dette er en klar oppskrift på hvordan du gir interiøret et unikt karakter. Og det spiller ingen rolle om du foretrekker klassiske eller moderne smaker. Konsollene vi tilbyr vil passe inn i et bredt spekter av estetiske smaker, både inspirert av fortiden og dagens trender. Selv et lite konsollbord eller smalt konsollbord kan forandre seg mye i interiøret på rommet, så du bør vurdere å kjøpe et slikt tillegg til leiligheten din.

Konsoller kan også ordnes i stuen. Fordi selv om disse møblene kanskje ikke tilhører en gruppe faste i rom beregnet for dette formålet, betyr det ikke at det ikke passer for dem. Konsollets bord er det perfekte stedet å skape en salongutstilling av familiebilder og suvenirer, eller for å presentere gjester med en samling som fyller oss med enestående stolthet. En interessant løsning er også et speil over konsollen i stuen – det er alltid en god måte å visuelt legge til plass og lys, med en god stil for ikke å nevne.

Retro Konsollbord

Drømmen for hver kvinne – Avlastningsbord

Soveromtoaletter er møbler som du ikke trenger å presentere til noen kvinner – hver kvinne vet hvor nyttig de viser seg under daglig pleie eller sminke. Det er et stykke møbler laget hovedsakelig for kvinner og kvinner, men for mange av dem er det fortsatt en uoppfylt drøm. Den utfører like estetiske og funksjonelle funksjoner, slik at du kan utføre næringsaktiviteter og ta vare på skjønnhet i virkelig behagelige forhold. I tillegg gir det deg også friheten til å lagre tilbehør og kosmetikk for sminke. Et toalettbord med speil er derfor ikke bare en perfekt dekorasjon av et soverominnredning, men også en løsning som vil gi ekstra lagringsplass, ikke mindre enn kommode eik eller nattbord til soverommet.

Konsollbord du må ha det!

Konsollen er et universelt møbel – det vil se bra ut i alle rom. Stuen vil fylle rommet og skape et sted for å sette alle slags dekorasjoner. I hallen blir det et klart signal for gjestene, hva er favorittstilen til husstanden. Soverarrangementet beriket med en konsoll vil bli fullere, og stearinlys og parfyme vaser som vises på telleren, vil glede seg over øyet. Du kan også bruke den i et elegant bad som et uvanlig skap under vasken. Konsoller er en veldig fasjonabel og designer løsning i interiørdesign. Det brede spekteret gjør det til deg om du velger en stor konsollbord eller annen matchende farge for ditt interiør. Å finne et billig konsollbord i god kvalitet er ikke noe problem.

konsollbord glass
konsollbord med skuffer
konsollbord med skuffer 2

Leave a Comment