Sovesofa Oslo

Vi pynter stuen – Er det verdt å kjøpe en sofa med en sovende funksjon

Arrangere stuen, fokuserer vi på det høyeste kvalitetsutstyret som vil støtte hverdagen. Et funksjonelt hjørnesofa er et uadskillelig element i ethvert interiør, som fungerer godt i en romslig stue samt i et mer intimt rom. Hvis du lurer på hvordan du velger den beste modellen for deg, les videre. La deg bli overrasket og se hvor enkelt det er!

Moderne hjørnersofa

For tiden er en av de mest populære stuen møbler det moderne sovesofa. Det er minst flere grunner til denne situasjonen. Først av alt er det et utmerket alternativ til en liten sofa, sofa eller sofa. Hjørnesofa er definitivt et familievennlig møbel og fungerer bra i et rom som er arrangert for en stor familie eller i en salong som ofte besøkes av gjestene. Jo større hjørneområde vil bli brukt til komfortabel hvile og skape komfortable forhold for å tilbringe fritiden sammen med dine kjære

Det er heller ikke noe å hindre at et slikt hjørne blir det grunnleggende utstyret til en mindre stue. Her er mer kompakte versjoner med en sofa eller bare en sofa med en puff perfekt. Denne løsningen er ideell når mengden plass i stuen på daglig basis er utilstrekkelig, og dekket med et ark med herdet glasspouf er også godt som et salongbord.

Sovesofa mobler24
Sovesofa mobler24

Sofa med søvnfunksjon

Salongen ofte besøkt av gjester liker romslige, men funksjonelle hjørnesofa. I et slikt interiør er et ekstra sted å sove på en premie. Derfor er moderne hjørnesofa med søvnfunksjon fenomenalt tilpasset – U-sofa eller L-sofa eller blir oftest valgt. En ekstra fordel er at hjørnesofa etter utfolding får en stor plass til å sove hver dag, og diskret gjemt inne i beholderen for sengetøy favoriserer ikke bare lagring av dyner og puter – den optimale størrelsen på beholderen vil også passe der også sesongbestemte klær og gamle leker barn.

funksjonelle møbler  sovesofa
funksjonelle møbler sovesofa

Hvis du lurer på hvordan du velger et sofa med sovende funksjon, må du først og fremst ta hensyn til komponentene som brukes i produksjonsprosessen. Det viktigste for komfort vil selvfølgelig være den typen skum som legger madrassen, og når det gjelder lette å endre utformingen av møblene – en mekanisme for å legge til rette for utfolding. Moderne sovesofa har også flere fasiliteter som forbedrer brukskomforten betydelig. De vanligste er justerbare nakkestøtter, armlener og til og med en sidehylle for praktisk tilbehør.

Designer sovesofa

Når vi velger et sofa til stuen , legger vi særlig vekt på sin estetiske verdi, som består av farger, form og form av møblene. I flere år på toppen av populariteten er det hjørnesofa med en enkel, geometrisk linje og ukomplisert design. Designere i sin oppfinnsomhet dekker også oss med mer galte og organiske proposisjoner.

U-sofa med en sovende funksjon
U-sofa med en sovende funksjon

Møbelens designpotensial uttrykkes også ved valg av stoffbelegg. Her er polstringstoffet med moderne øko-skinn en hit. Våre salonger domineres av velour sofa , så vel som myk og behagelig semsket skinn.. Inntrengningen av interiøret dedikert til de yngste brukerne inneholdt hjørnesover dekket med trykte stoffer. De er oftest dekorert med blomster- og grønnsaksmotiv, og for de yngste brukerne er tekstiler med utskrifter som presenterer karakterer fra tegneserier, filmer og populære sport, perfekt tilpasset.

Leave a Comment