Hvorfor velge køyeseng?

En køyeseng er en unik kombinasjon av morsomme og praktiske møbler til barn. Racing, hvem vil ta toppen først, spenningen med å klatre på stigen, muligheten til å se rommet ovenfra, og tross alt, en god natts søvn … Vil du at barnet ditt skal ha lignende minner? Sjekk hvilke andre grunner det er verdt å velge en køyeseng!

Køyesenger har blitt brukt i barnerom i mange år, da begrenset plass forhindrer innsetting av to separate sovemøbler, men moderne modeller skiller seg betydelig fra versjonen fra mange år siden. I dag er en køyeseng for et barn ikke bare et møbel som sparer plass. Det er også et sentrum for moro, læring, et favoritt hjørne i rommet – for å oppfylle barns drømmer.

Plass til en jente og en gutt. Hvordan ordne et rom for søsken?

møbler til barnerom
se mer!

Å arrangere et barnerom er alltid en enkel utfordring, og hvis to søsken skal bo i ett rom, blir saken enda mer komplisert. Hvert barn drømmer om sitt eget rom, som de ikke vil måtte dele med noen, men det er ikke alltid mulig. Hvordan, da, for å ordne et rom for søsken, slik at ingen av barna skulle føle seg plaget? Nedenfor er noen praktiske tips. Den virkelige utfordringen er å skape et funksjonelt og estetisk rom som vil dekke behovene til to barn i forskjellige aldre. Det hender ofte at en «romkamerat» til et barn i skolealder er et barn som bare skal i barnehage, så når man ordner et rom, bør man ta hensyn til de ekstremt forskjellige behovene til barna deres.

Separering av soner – barn trenger også privatliv

I tilfelle to søsken skal bo i et enkeltrom, er den beste løsningen å sette en skillevegg som vil dele rommet i to. Denne løsningen vil imidlertid fungere bare for store rom, og i et slikt tilfelle kan du ikke alltid realisere ideen. Det må ikke glemmes at det mindre rommet også må forbli fullt funksjonelt, noe som gir det yngre barnet en spillerom og det eldre ideelt for læring. I denne situasjonen er det verdt å dele rommet i to private soner.

Selv de mest konsistente søsknene kan ikke tilbringe all sin tid med hverandre. Barn trenger også litt privatliv, noe som er spesielt viktig når det er søsken fra en annen kjønn i ett rom. Det er usannsynlig at utnevnelsen av konvensjonelle «linjer» vil bestå eksamen, mens den fysiske grensen i form av en skjerm eller hylle vil være mye bedre. På denne måten vil hvert barn få en erstatning for sitt eget rom – pjokken vil ha et sted å leke, og det eldre barnet får et praktisk læringshjørne. Derfor er køyesenger en god løsning, fordi hvert barn har sin egen sfære og man ikke forstyrrer hvile.

Valg av møbler

køyeseng for barnet

En annen utfordring vil være valg av møbler til barnerommet. Den begrensede plassen forhindrer ofte innsetting av to senger i ett rom, og det å sove i en seng er ikke nok til at det ikke er veldig behagelig, i tillegg kan det føre til mye krangel, som trenger mer plass. Det er en god beslutning å kjøpe en køyeseng, men det er også spørsmålet om andre møbler i form av skap eller hyller. Barn i forskjellige aldre har helt andre forventninger og behov – det yngste barnet vil ønske å ha typiske møbler for barn, mens et barn i skolealder velger et mer ungdommelig sett. I dette tilfellet kan du bestemme deg for å kjøpe et universelt sett med møbler, men den ideelle løsningen vil være modul møbler, som på en relativt liten overflate lar deg kombinere plass til sove og sted.

Barnet ditt ber mer og oftere deg om en køyeseng, som han så på vennens eller hotellet på ferie? Lurer du på om det er en god og trygg idé å utstyre et småbarnsrom? I tillegg til å garantere et barn, er moroa av denne typen også forbundet med mer praktiske fordeler. Bli kjent med dem alle.

En køyeseng er et godt valg for et rom der to barn må få plass.

Det sparer plass i rommet som du trenger å bruke på to separate senger. Takket være denne praktiske løsningen kan du sette inn et ekstra møbel inn i barnerommet, for eksempel et skrivebord, skap eller bokhylle for leker eller … gi barna mer plass til å leke – de vil være glade for sikkert. I tillegg er alle køyesenger fra mobler24 tilbud trygge og holdbare møbler, så du trenger ikke å bekymre deg for barna dine – både under søvn og under de villeste lekene.

Jeg presenterer deg den Tami-farge sengen, den er laget av et sertifisert møbeltavle av høy kvalitet lakkert med tre ganger giftfri, vannbasert lakk, der det er viktig når barnet er allergisk. Den har to soveplasser for optimal søvn. Tami sengetøy er perfekt for jenter og gutter.

Fullføre rommet, eller hvordan møte forskjellige forventninger?

Det er sannsynligvis ingen søsken overalt i verden som vil være konsekvente i alle saker, spesielt de som gjelder fargen på veggene i deres fellesrom. Det mindre problemet er å forene forventningene og smakene til barn av samme kjønn, men hvis saken angår en gutt og en jente, vil det nesten helt sikkert være tvister om denne saken. Gutten vil absolutt ikke gå med på rosene på veggene, og jenta vil ønske å sette sine egne penger for enhver pris. Den beste løsningen ser ut til å være de universelle fargene på veggene. Hvis det imidlertid ikke er mulig å nå et kompromiss, er det ingenting som forhindrer at rommet blir malt i to farger, i henhold til «grensen» til de adskilte sonene.

I henhold til barnets fantasi

En køyeseng trenger ikke alltid å se like ut. Med litt fantasi kan vi bruke dagens muligheter og behandle barnet, for eksempel en matrise på … en seng. Alt du trenger er å utstyre deg med tavlemaling og male noe av konstruksjonen av sengen med denne malingen. Det fungerer best hvis konstruksjonen består av flate, litt større flater. Da vil du kunne dekorere sengen nesten hver dag. Hvis du ikke vil male sengen eller selve konstruksjonen ikke gir slike muligheter, kan du male et stykke av veggen.

Mateo-seng vil gi oss litt kreativitet

Skandinavisk køyeseng
https://www.mobler24.no/product-nor-3035-Stompa-seng-Mateo-3-hvit-gra-for-barn-med-madrasser.html

Hvordan dekorere et nøytralt rom for søsken av forskjellige kjønn?

Skandinavisk køyeseng til barn
https://www.mobler24.no/product-nor-8919-Hvit-koyeseng-barn-madrasser-gratis-Susan.html

Kompatible søsken har en sjanse til å skape en vennlig atmosfære i et nøytralt dekorert rom, som vil appellere til både jenta og gutten. Den grunnleggende betingelsen for vellykket inkludering av et eksperiment er riktig valg av farger. I et slikt rom vil verken roser eller blues fungere, men nyanser av grønt, gule, appelsiner, så vel som klassisk hvitt, som passer til barnerommet, uansett kjønn på de små leietakerne, kan gjøre mye godt.

Å dekorere krever å finne et sammenhengende konsept, men fantasi er også velkommen. Ideer kan også konsulteres med barna dine. Vi kan bli overrasket over forslagene og sansen for dem. La oss også huske å ikke overbelaste rommet med dekorasjoner, slik at sengen ikke går tapt et sted overveldet. Susan køyeseng kan være bare et element i et genialt rom, som vil gjøre barn glade, fargerike og komfortable. I eksemplet ovenfor er det i stedet for en typisk sengestige festet trapper, som faktisk skjuler skuffer og skap for å lagre utallige personlige ting. Under den nederste sengen er det en ekstra uttrekkbar madrass, som er nyttig når søskenbarn og kolleger overnatter.

seng til barn
https://www.mobler24.no/product-nor-8922-Koyeseng-barn-madrasser-gratis-hvit-gra-Susan.html

Rom for søsken av samme kjønn

I et rom med to jenter eller to gutter har du råd til en enhetlig ordning, som – i motsetning til utseendet – ikke trenger å være kjedelig. Det er nok å velge tilbehør som er forskjellig i design, og innredningen vil bli mer dynamisk. Dekorasjonene til senger, sengetepper og puter, som er behandlet av små leietakere med spesiell ærbødighet, har stort potensiale. Tross alt er soveromssonen i søskenrommet den eneste som hvert av barna bare har for seg selv.

I Tilbudet presenterer vi en seng for gutter Bilseng.

En køyeseng i form av en lastebil seng for gutter

seng til barnerom

vil være en drøm som går i oppfyllelse for små bilentusiaster seng som bortsett fra små biler ønsker å ha en mye større bilseng på rommet sitt. En slik løsning kombinerer perfekt praktisk og estetiske verdier, takket være at barnerommet får et originalt utseende og diversifiserer interiøret som er ment for gutter perfekt. Uavhengig utførelse av en slik seng kan være tidkrevende og problematisk,

garderobeskap og barneseng
https://www.mobler24.no/product-nor-8864-Bilseng-med-garderobeskap-barneseng-80×190-cm-Mega-Truck.html

derfor kan en billignende modell kjøpes gjennom vår nettbutikk mobler24. Original design og profesjonelt utførelse så vel som komfortable madrasser garanterer sikkerhet og komfort, og det er grunnen til at denne typen seng vil være det perfekte valget for søsknene dine.

På et barnerom, som vanligvis har en mye mindre overflate enn foreldrenes soverom, er hver centimeter plass verdt sin vekt i gull. Derfor er en køyeseng En lastebil også en flott løsning for et rom der to gutter bor

I denne situasjonen er det verdt å tenke på et sett med møbler med to senger, skuffer og garderobe. Disse møblene garanterer ikke bare maksimal plassbesparelse og funksjonalitet, men også … ren moro for barn som kan ha alle de mest nødvendige tingene med seg og leke sammen på et sted de definitivt vil elske.

Rommet for jenter skal tilpasses barnets behov

Et rom for en jente er et veldig spesielt sted der enhver dame skal føle seg hjemme. Å arrangere et barnerom er en aktivitet som gir ekstraordinær glede, som vekker minner fra ens barndom og gleden av å vente. Derfor har vi vakre senger i tilbudet i drømme- og eventyrfarger som sikkert vil oppfylle forventningene til barna våre. Dominic-sengen er perfekt for et rom for to søstre

SLIK SPILLER DU TRE STIL …

Mange køyesenger har en ekstra soveplass som trekkes ut fra under sengen. Det er en praktisk løsning for tre søsken. Vi kan være sikre på at alt går som det skal og barna våre takket være en løsning som køyeseng Jacob eller Stomp seng vil løse problemet vårt i små rom.

grå seng
https://www.mobler24.no/product-nor-3050-Moderne-koyeseng-Jacob-3-hvit-gra-med-madrasser-for-barn.html
grå barneseng
https://www.mobler24.no/product-nor-10645-Stompa-koyeseng-med-madrasser-gra-hvit-Twist-3.html

En køyeseng? Ikke bare for søsken

grå skrivebord og barneseng
https://www.mobler24.no/product-nor-6621-Koyeseng-med-skrivebord-og-garderobeskap-Bubu.html

Det er verdt å merke seg at en køyeseng også er en god løsning for et eneste barn. Plassen i den nedre fordypningen kan ordnes på mange måter. Under sengen kan det passe et skrivebord eller en garderobe eller to elementer samtidig. Denne løsningen sparer også plass og skaper en attraktiv rominnredning for barnet.

barneseng og skrivebord
https://www.mobler24.no/product-nor-901-Eden-4-koyeseng-med-skrivebord-hoyglans-hvit.html
barnekøyeseng
https://www.mobler24.no/product-nor-919-Eden-5-hoyre-koyeseng-med-skrivebord-hoyglans-hvit-gra.html

Køyesenger er et godt valg

Alle barna våre er vi kjenner, som ønsker for sine barn de beste tingene, enten det er for kjole eller funksjonssenger for barn som oppfyller høye kvalitetskrav. Derfor kjenner vi våre yngste kunder og gjør alt for at produktene vi tilbyr oppfyller behovene til våre små, men krevende kunder. Ingen vil fortelle oss hva den lille babyen trenger under søvn, som et barn. Hvert barn vet at for å stå opp om morgenen og starte dagen, trenger en komfortabel og trygg seng. Alle barnesenger, som våre klienter ivrig velger for sine rom, barn er sånn. Vi jobber med å telle og glede produsenter på møbelmarkedet, som ikke bare har senger til barn, men andre møbler, for eksempel kommoder, garderober eller veggenheter. Vi sørger for rask levering av ordren, og de bestilte varene kan hentes personlig eller leveres med vår egen transport. Kunden trenger ikke å bekymre seg for hvordan han henter innkjøpte møbler, vi leverer det med egen transport. Det vi ønsker at kjøperen skal gjøre er å angi en praktisk leveringsdato. Vi har attraktive og attraktive priser på møblene våre, og den lange tiden av tilstedeværelse på markedet og kunnskap om bransjen har gjort det mulig for oss å danne et rykte. Uansett hvilke møbler som er kjøpt, vil våre erfarne ansatte garantere ikke bare importen, men også innkjøring av møbler. Ikke bare senger til barn, men andre funksjonelle møbler kan kjøpes i butikken vår. Vi tilbyr møbler som samsvarer med interiørdesignen til leiligheten og hele leiligheten. Hos oss innreder du et rom ikke bare til et barn, men også ditt eget.

Leave a Comment