Billig madrass – er det verdt å investere i dem?

Ingen liker å betale for mye. Selv om det er en oppfatning at jo dyrere, jo bedre. Dette er ikke alltid tilfelle. Det er verdt å merke seg at mange kjøper på promotering. Hvilken madrass skal jeg kjøpe for ikke å bruke en formue? La oss si dette til 2000 norske kroner. Du finner enkelt en madrass til denne prisen. Ikke alltid dyrere må bety bedre.

billige madrass
https://www.madrasser24.no/

Madrass pris

Den beste madrass til en lav pris er mulig! Når du velger en madrass, er pris et av hovedkriteriene. Vi har ikke alltid råd til en luksusmodell, så vi antar på forhånd at vi ikke kan ha høye forventninger, og vi tar den første. Denne tankegangen er feil. Vi kan velge en madrass som samsvarer med forventningene våre og deretter prisen. Aldri omvendt. Resten av ryggen er viktig. Dagen vår avhenger av hva vi våkner om morgenen.

Valg av madrass

Med et begrenset budsjett, bør vi tenke nøye gjennom å kjøpe en madrass for å kjøpe en modell som:

– det vil være laget av holdbart materiale, som vil sikre lengre levetid,

– den vil ha riktig valgt hardhet.

Å velge en madrass er en vanskelig beslutning. En god madrass skal tilpasse seg figuren og gi tilstrekkelig støtte for ryggraden.

god madrass
https://www.mobler24.no/nor_m_soverom_Madrasser-161.html

Hvilken madrass er best ?

Skummadrass – de er de billigste, fås i forskjellige varianter, også med lag med kokosnøttmatte, latex eller svært elastiske skum, de kan også ha forskjellige støttesoner, dessverre kan de av dårligere kvalitet raskt bli dårligere, de er heller ikke anbefalt for personer med for høy vekt

Pocket madrass – den mest populære typen fjærmadrasser, der hver fjær er beskyttet av en egen lomme, noe som betyr at de utmerker seg ved optimal punktelastisitet og styrke, de tilpasser seg godt til kroppsformen som sone madrasser med flere hardhetssoner

Kokosmadrasser – oftest har de form av en lommemadrass med kokosnøtt, men de brukes også i andre typer madrasser. Kokosnøtt forbedrer komfort og pusteevne, fordi den absorberer og frigjør fuktighet godt, de anbefales for personer med høyere vekt, fordi de fordeler kroppsvekten godt

beste madrassen

Hard madrass ?

Madrassens hardhet bør tilpasses særlig vekt og preferanser. Posisjonen du sover er viktig. Ikke alle madrasser samsvarer med din soveplass.

H1 – er en veldig (KW) myk madrass. Ifølge mange fagpersoner gir det ikke tilstrekkelig støtte for ryggraden. H1-hardhet brukes bare i noen multisone-madrasser (der hver madrassesone har en annen hardhetsgrad).

H2 – myk madrass, spesielt verdsatt av kvinner og barn. H2-hardhet anbefales for personer som veier opptil 80 kg.

H3 – dette er ganske harde madrasser. Slik hardhet anbefales for personer som veier fra 80 til 100 kg. Lettere mennesker føler seg kanskje ikke bra på en madrass med denne hardheten, og deres søvnkomfort vil være mye lavere.

H4 – harde madrasser, bare egnet for tunge mennesker. Den optimale brukervekten bør overstige 100 kg.

H5 – veldig hard madrass (vanligvis laget av kokosnøtt). Ikke uvanlig med kommersielle tilbud og anbefales bare for veldig tunge mennesker.

den beste madrassen til soverom

Når du velger en madrass må vi ta hensyn til mange faktorer. Når vi finner madrassen vår, vil vi se etter en som tilfredsstiller våre preferanser og ikke vil overstige budsjettet. En ordentlig madrass trenger ikke være dyr. Innstillinger og pris går hånd i hånd. Madrasser er veldig viktige for kroppen vår, så vi bør velge det beste for oss.

One Comment

  1. Pingback: Skapseng til soverom - compact living - Ditt interiør

Leave a Comment