Hjørnesofa i en liten stue

En liten stue, og du drømmer om et hjørnesofa? Ingenting forenklet å lære av rådene våre, og i stuen din vil det være et drømmemøbler. Å velge riktig hjørnesofa til stuen er en virkelig utfordring. Møblene skal være funksjonelle og egnet for interiøret. Når du liker å hvile, men størrelsen på stuen din ikke gir rom for store møbler, vil den ideelle løsningen være et liten hjørnesofa .

Hvordan innrede liten stue ?

En liten stueenhet er ikke en enkel ting. Du må ta mange avgjørelser. Sofa eller hjørnesofa? Hvilken størrelse? Lurer du på hvilken hjørnesofa vil være perfekt for stuen din, bør du først planlegge distribusjonen av andre møbler. Så får du vite hvilken størrelse sofa har du råd til.

Liten hjørnesofa

Innrede liten stue er den perfekte løsningen når vi har en liten plass som vi ønsker å bruke maksimalt. Hjørnesofa lar deg bruke steder i hjørnene som er vanskelige å ordne. For å holde mest mulig plass, bør hjørnesofa plasseres i nærheten av veggen.

liten gra hjornesofa

Sovesofa hjørne

Oftest utfører hjørnesofa ikke bare en funksjon i stuen. Liten hjørne med Sovefunksjon er den perfekte løsningen for små rom som ikke har råd til et ekstra møbel. Nå har nesten alle sofaer en sovefunksjon med et oppbevaringsrom for sengetøy. Det kan også være et sted å oppbevare. Glatte hjørnesofaer vil også gi mer plass til å spille, bruke tid og slappe av.

hjornesovesofa
Hjornesofa Sori

Hjørnets farge

Hjørnesofa skal være i en lys farge som vil gjøre rommet lysere. Dette betyr ikke at du må gi opp favorittfargene dine, men vær forsiktig så du ikke overdriver, ikke for å overvelde interiøret. Det er verdt å holde proporsjonene og huske at hjørnesofa ville være kompatibelt med hele interiøret.

grå hjornesofa for stue

Hvordan setter du et hjørnesofa?

Hjørnesofa trenger ikke å stå bare mot veggen. Hvis vi har ett rom som må oppfylle to funksjoner, for eksempel stue med kjøkken, eller stue med studierom, vil hjørnesofa være den ideelle løsningen. Små rom krever originale løsninger

Hjørnesofa med armlenet er enda en centimeter som vi kan bruke på andre ting. Sats på hjørnesofa uten dette elementet, og nyt den oppnådde plassen.

Hvis du bryr deg om armlenene, velger du et hjørnesofa der de er smale. De vil fortsatt være komfortable og fasjonable. Armlenet er noen centimeter, så det er bedre å sjekke om de vil passe på stedet der du vil sette en sofa.

Hjørne – mer plass?

Hjørnesofa med puffer eller med en puff vil også passe inn i en liten stue. Det kan gjøres for et ekstra sete, men også som bord eller fotstøtte. Når sofaen har en sovende funksjon, kan den skape en større overflate for søvn.

grå hjornesofa med puffer

Hjørnesofa med sjeselong

Hjørnesofa med sjeselong er en virkelig lettelse når vi ikke har råd til et eget møbel. Det kan tjene som et sted å slappe av etter jobb, men det skaper også mer komfort under søvnen. Men også når gjestene kommer, kan det tjene som et ekstra sted å sitte.

En liten stue betyr ikke at du ikke kan lage et koselig rom hvor du vil tilbringe tid med familie og venner. Du kan velge de perfekte møblene til hvert rom, som vil være i vår smak. Det hele avhenger av vår ide og holdning.

Leave a Comment