Beste madrass for deg som liker å sove på sin side?

Den beste sovemadrassen på siden – finnes den? Å sove på siden er den mest populære soveposisjonen. Hvis du tilhører denne gruppen, blir armene og hendene dine følelsesløse mens du sover. Dette ubehaget kan elimineres ved å velge riktig madrass. Å sove på siden er den beste plasseringen for gravide, så vel som de som lider av halsbrann eller refluks.

billig sovemadrass

Madrass trykkpunkter

Trykkpunkter er et viktig element som gjør at madrassen kan passe perfekt til stillingen du sover. Å sove på siden har 7 trykkpunkter. Trykkpunktet definerer det området på kroppens overflate som er følsomt for trykk. De er: øre, skulder, albue, hip, lår, leg og ankel. En ideell madrass er en som vil finne den perfekte forbindelsen mellom støtte og mykhet, og unngå smerter på disse stedene.

madrass

Madrass og soveposisjon

Å sove på sidene er populært. Rolige, rolige og fornuftige mennesker sover der som unngår konfliktsituasjoner på daglig basis. Den mest intense tiden med søvn og utvikling fant sted da vi fremdeles var i livmoren, snirklet i fosterets stilling. Søvn i lateral stilling er helt naturlig og instinktiv, og nyere studier bekrefter at det lar deg beskytte hjernen. Det er sunt å sove i denne stillingen, så lenge vi sover på høyre side. Dette er viktig fordi vi gir ryggraden full slappe av og hvile. Denne stillingen reduserer snorking og letter fri luftstrøm til lungene. Å sove på venstre side innebærer unødvendig press på indre organer.

Hard madrass ?

Madrassens hardhet og riktig støtte for ryggraden er veldig viktig. Ryggraden din vil ikke være i en nøytral stilling, noe som er veldig sannsynlig at du ofte vil våkne søvnig med tilhørende smerter. Å sove på ryggen innebærer en endring av posisjon, vi ruller over fra den ene siden til den andre, endrer arrangementet på bena, etc. Derfor bør madrassen for personer som sover på siden være myk eller middels myk. For myk madrass til at vi vil «kollapse» og sove i en unaturlig stilling. Det vil være det samme når det gjelder en for hard madrass , der den kan forårsake unødvendig muskelspenning under søvn, og følgelig føre til smerter og en følelse av «brudd» når du våkner.

komfortabel madrass

Latex madrass

Latex skum er et perfekt sovemateriale. For det første har den stor poengfleksibilitet takket være den fordeler belastningen mer presist. Uavhengig av hvilken posisjon som er valgt, støttes brukerens skjelettsystem perfekt. De naturlige kurvene er bevart, så musklene hviler. Overflaten fungerer bare på stedet for trykk, slik at bevegelsen ikke overføres til hele madrassen. Latex-skum har god pusteevne, så du kan være sikker på at det ikke er fuktighetssamling i sengen vår. Dette er viktig for å opprettholde hygienen og påvirker søvnkomforten. Latex madrass tilpasser seg belastningsformene og støtter ryggraden i en rett linje. God luftsirkulasjon gir huden en følelse av friskhet og reduserer problemet med overdreven svette.

beste madrass

Termoelastisk madrass

Termoelastisk skum blir et stadig mer populært materiale som brukes til produksjon av madrasser. Denne madrassen fungerer bra både i madrasser for personer som sover alene og sammen med en partner. Søvnkomfort på en slik modell garanteres av en funksjon som omtales som punktelastisitet. Madrassen gjennomgår deformasjoner bare på kroppens trykksted. Partneren føler ikke bevegelsen vår, selv når vi kommer ut av sengen. Den termoelastiske skummodellen tilpasser seg kroppens stilling under påvirkning av temperatur, så den gir en så utmerket støtte at selv den dyreste sofaen eller sofaen ikke vil gi. Hvis vi sliter med smerter, som er forårsaket av betennelse, vil overflaten deformeres kraftigere, redusere presset og dermed lindre smerter. Latskum tillater ikke for høyt trykk på noen del av kroppen, takket være hvilken veldig bruk påvirker blodsirkulasjonen.

Pocket madrass

Pocket madrass er fremdeles en populær løsning for komfortabel og sunn søvn. Lommemadrasser kan beskrives som mer universelle, fordi de på grunn av den praktiske fleksibiliteten fungerer både som sengetøy for enslige og et par. Egenskapen til dette lommeformatet er gitt av systemet med individuelt arbeidende fjærer, som er lukket i separate lommer. Det er verdt å huske at jo flere fjærer i madrassen, jo flere støttepunkter får kroppen vår. Som et resultat tilpasser overflaten seg bedre til kroppsstillingen, noe som gir optimal støtte for skjelettsystemet. Når ryggraden støttes slik at de naturlige kurvene opprettholdes, kan musklene slappe av, så vi våkner fri fra smerter i ryggen og nakken. Lommefjærsystemet gir madrassen poengfleksibilitet, som ikke bare sikrer behagelig søvn for en person. Denne funksjonen gjør at lommefjæren er en veldig god løsning for par.

Stillinger tatt under søvn påvirker kvaliteten og følelsen av søvn om morgenen. Det er verdt å gjøre alt for å opprettholde riktig plassering av ryggraden og la musklene våre få regenerering, en riktig valgt madrass er i stand til å sikre dette.

Leave a Comment