Black Friday 2019 – hva du bør vite om shoppingferien?

Black friday på den svarte flekken

Black Friday er en av de beste dagene for å handle produkter du drømmer om. Store priskutt, et attraktivt butikktilbud og muligheten til å kjøpe billige julegaver er bare noen av de mange fordelene med Black Friday 2019. Lær mer om denne handleferien og dra på vellykket shopping i den valgte butikken.

1. Når er Black Friday?

Nøyaktig 29. november vil vi kunne dra nytte av det kommende salget. Black Friday i Norge har blitt populært ganske nylig, nå venter nesten alle, eller i det minste de som elsker forhandler shopping, spent på denne ferien. Noen setter til og med av penger i noen uker og sammenstiller en liste over produkter som de vil ønske å jakte under kampanjen på denne dagen. Definitivt ikke å gå glipp av den dagen, fordi hver TV, hver stor webside og hver butikk vil ta seg av den. Dette er mer enn sikkert.

Black friday stort salg

2. Hvor kom Black Fredag fra?

Black Fredag ble født i Amerika, selv om det ikke er kjent nøyaktig i hvilket år og under hvilke omstendigheter. Sannsynligvis ble dette begrepet brukt enten i andre halvdel av det nittende århundre, da aksjemarkedet krasjet, eller i 1951, da ansatte etter Thanksgiving massivt begynte å ta permisjon for å unne seg shoppinggalskap. Det er mange flere lignende hypoteser – men det er vanskelig å indikere hvilken som er nærmest sannheten. Kanskje skylder Black Friday navnet på den sorte pennen, som butikkeiere markerte datoen da overskuddet deres til slutt hoppet betydelig.

3. Hvorfor er Black Friday så populær?

Black Friday i USA er en reell tradisjon. Det enkleste svaret på spørsmålet om hvorfor en slik mani på denne dagen er nok til å se på Black Friday tilbud de siste årene. Disse er enorme og større for hvert år.

Det beste er at fordelen er gjensidig – for kunder og butikker.

Kunder (på den ene siden) har muligheten til å spare på å kjøpe produkter som de har jaktet på lenge, i tillegg til å skaffe gaver og produkter til jul «for nesten ingenting». Butikker (på den annen side) har gode salgsresultater den dagen, så de kan definitivt ikke si at det ikke er verdt det. I USA kaller de det en «vinn-vinn-situasjon.»

Shopping-mani får også butikker til å konkurrere med hverandre om de beste tilbudene. På alt dette er den største fordelen kunder som kan velge produkter og velge hva de leter etter, til slike priser som er attraktive for dem.

Black friday shopping

4. Kampanjer på Black Fredag 2019 – en sjanse for det største salget?

Det er definitivt dagen hvor du kan forvente det største salget. Black Friday i butikkene er ikke «forvitre i magasinene». Butikker blir ikke kvitt uønskede produkter, men tilbyr gode varer til gode priser. Det er en enorm sjanse til å spare penger, så i noen tilfeller er det absolutt verdt å avstå fra å kjøpe til Black Friday. Imidlertid må du stole på flaks og om mulig hastverk – på denne dagen forsvinner produkter bokstavelig talt fra hyllene, inkludert virtuelle.

I tillegg til attraktive Black Friday tilbud ofte en rekke ekstra attraksjoner. Salgsfremmende 2-i-1-sett, noen ganger kan du stole på fine gaver lagt til kjøpte produkter, og andre ganger – gratis hjemlevering. Kort sagt, det er en virkelig ferie for deg som elsker shopping.

For eksempel vil en stor mulighet være å kjøpe nye møbler, som definitivt vil bli kraftig senket og vil tjene oss i mange år fremover.

Black friday ​​møbelsalg

Comments are closed.