Hvordan dekorere en leilighet i en moderne stil?

I motsetning til utseendet er moderne interiør veldig vanskelig å utforme. Vanligvis kjennetegnes de av et dempet utvalg av tilbehør, en minimalistisk form på møblene, samt riktig matchede farger. Det er veldig enkelt å «rote» leiligheten, som vil miste den tiltenkte atmosfæren. I tillegg har vi fortsatt en tendens til å velge klassiske møbler, som vi har vært vant til i årevis. Svært få mennesker er fokusert på en radikal forandring.
Derfor vil vi i dette innlegget prøve å hjelpe deg med å ordne drømmeleiligheten din i en moderne design.

Farger i et moderne interiør – velg med omhu!

Moderne stil kjennetegnes av en begrenset fargepalett. Noen ganger er det en stor kontrast mellom dem. Definitivt oftere ser vi imidlertid noen få dominerende nyanser som innretningen av hele leiligheten er bevart i. Vanligvis er lyse farger sammenvevd med ekstremt mørke farger. Skandinavisk stil er øverst – grå, svart og hvit – i alle former, både steril og ødelagt med en nyanse av vanilje eller kremfløte. Varme brune dukker stadig opp, som smugles i tremøbler eller tilbehør.

moderne interior

Interiøret i leiligheter som sikter mot moderne stil, bør unngå pastellfarger, for mye blanding av farger, samt noen design. For mange blomstermotiver eller design inspirert av eksotiske dyr kan for eksempel bidra til å skape en leilighet i engelsk stil.

Egnede interiørmøbler i moderne stil er grunnlaget!

Tremøbler er flotte for interiøret i en moderne interiør – de varmer opp og gir sjarm – uavhengig av de dominerende fargene på veggene. Dette er viktig fordi hvis du bare velger lyse farger, kan det vise seg at klimaet blir litt overveldende. Tre eliminerer dette problemet, gjør rommet mye koseligere. I tillegg, hvis vi bestemmer oss for tremøbler i en farge som kontrasterer med veggenes farger, vil vi få ønsket effekt av en harmonisk pause, og bygge atmosfæren. Vær imidlertid forsiktig så du ikke overdriv antallet møbler – la bare de du virkelig trenger i stuen: et praktisk mediabenk og en komfortabel sofa

moderne stil av stue

Moderne stil liker ikke overflødig – i vårt interiør i en moderne stil skal ikke være for mye møbler – de må være uttrykksfulle, fordi de ofte fokuserer oppmerksomhet. Belysning er imidlertid ekstremt viktig – interiøret må være lyst. Det er ikke nok bare å bruke naturlig og sollys. De skal støttes av kunstig lys. En god idé å oppnå en tilfredsstillende mengde lys er å utstyre deg selv med en praktisk gulvlampe som vil utføre to funksjoner: For det første vil den gi lys, og for det andre vil den være en av de originale og karaktertilleggende tilleggene.

Moderne interiør og mye ledig plass

Når vi ser på det moderne interiøret i leilighetene, får vi inntrykk av at vi har å gjøre med store områder. For å dekorere leiligheten din på denne måten trenger vi ikke å ha en stor eiendom. Den moderne stilen handler om å bevare størst mulig plass.
Moderne hjemmeinteriør er allerede planlagt på byggetrinnet. De utmerker seg ved tilstedeværelsen av store vinduer eller glassvegger. Jo mer vi slipper dagslys inn, desto lysere og behageligere blir det å bruke. I tillegg er en stor mengde glass i moderne former tilrådelig.

moderne stue

Leave a Comment