praktisk garderobeskap til soverom

Hvordan velge en praktisk garderobe til interiøret ditt?

For noen er det et sted å oppbevare klær, sengetøy eller kofferter. For andre – en måte å organisere hverdagen på. For andre er overgangen til en alternativ virkelighet full av magi. En ting er sikkert – den praktiske garderobeskap kombinerer alle disse funksjonene. Er det for deg? Hvis du ikke kan svare på dette spørsmålet ennå, må du huske å sjekke hva vi har forberedt i dette innlegget!

Praktisk garderobe – hva du skal se etter når du velger den?

Praktisk garderobeskap kapasitet – først må vi tenke på ønsket garderobekapasitet og hva vi vil lagre i den. Det vil avhenge av antall familiemedlemmer, antall ting og klær vi har. Hvis vi har en tendens til å «hamster» eller samle gjenstander, bør vi velge andre dimensjoner enn den minimalistiske streben for å redusere eiendelene deres maksimalt. Hvis du leter etter en garderobe for to, er det absolutt verdt å lete etter større modeller. Kjøp av to funksjonell garderober og en symmetrisk kombinasjon kan være et annet alternativ. Dette alternativet er en ideell måte å avverge potensielle konflikter, spesielt hvis en av partnerne er perfeksjonist, elsker fargeklærte klær og perfekt orden, og den andre personen har problemer med å opprettholde det.

Oppsett av hus / flat – hvis utformingen av huset eller leiligheten lar deg tildele et av rommene til en garderobe, kan garderobeskap til soverom ha en litt mindre størrelse og utføre hovedsakelig dekorative funksjoner. På den annen side har den romslige klesskap på soverommet sine fordeler: den lar deg lagre alle klærne dine ett sted – takket være det vi vil begrense å løpe rundt i huset på jakt etter ting og raskt fullføre alt antrekk. I tillegg kan vi enkelt skjule tepper, håndklær, sengetøy eller ubrukt vintertøy på våren og sommeren. En garderobe i solid størrelse kan også inneholde en støvsuger og et strykebrett eller en tørketrommel.

Oppsettet av rommet – når du velger en praktisk garderobe, er den viktige tingen interiøroppsettet der det vil stå, og mer presist arrangementet av vinduer og dører. Det beste er å måle plassen som er beregnet på møblene, og først begynne å lete etter en garderobe. Dette vil tillate oss å velge dimensjoner og hvordan vi åpner døren riktig. I motsetning til utseendet, i denne saken er hver centimeter viktig – når det gjelder interiørdesignfeil, er det sannsynligvis ikke noe mer irriterende enn å blokkere inngangsdøren til soverommet gjennom den åpne garderobedøren …

praktisk garderobeskap til soverom

Stil og estetisk verdi – uten spørsmål, spørsmålet om interiørkonsistens når det gjelder stil er av stor betydning – den perfekte garderoben for leiligheten må glede øynene og matche det stilistiske konseptet for interiøret og hele huset. Derfor, hvis mørkt tre med en varm farge hersker i hele huset, vil den hvite garderobeskap være en knirk. Og omvendt: hvis huset vårt er fylt med lette møbler i en minimalistisk stil, vil en dekorert svart garderobe i stuen ikke passe til det i det hele tatt.

Funksjonalitet og solid utførelse – en perfekt valgt garderobe er et møbel som vil hjelpe oss med riktig organisering av tingene våre, og vil se bra ut i mange år. Når du kjøper er det verdt å ta hensyn til kvaliteten på materialene garderoben ble laget av og dens finish. Solide hengsler, ripemotstand, metallføringer – alt påvirker den påfølgende komforten ved bruk av møblene og gir oss en ide om hvor lenge den funksjonelle garderoben vil vare.

Funksjonell garderobe for en liten stue og mer!

Korridorer, små soverom eller rom med typiske garderober – disse uvanlige rommene kan sove godt! De skal kombinere funksjonalitet, estetikk og … men likevel ha en karakter skreddersydd for beboerne.

I slike situasjoner vil garderobeskap med skyvedører fungere best, som du kan finne her. Skyvedørsgarderobe åpner ikke utsiden og går ikke utenfor møbelhuset, så de tar ikke ekstra plass, i motsetning til tradisjonelle svingdører. Som et resultat forblir passasjen fri, og om nødvendig kan du til og med legge noe ved siden av denne garderoben – tross alt vil det ikke være behov for å åpne døren bredt.

En ekstra fordel er muligheten til å velge garderober med et speil som visuelt vil forstørre, lysne opp i rommet, og det er et ekstremt praktisk valg – la oss innse det, vi pleier å ha det travelt med å jobbe, så takket være speil garderobeskap kan vi se på utseendet vårt før vi drar. Nyttig, ikke sant?

smalt billig garderobeskap
Smalt garderobeskap Aria I

Den perfekte garderoben til soverommet

Jeg tror alle vil være enige om at soverommet er et av de viktigste rommene i leiligheten vår – det er her på kveldene vi finner et øyeblikk for oss selv og slapper av etter en dag. Om morgenen ser det imidlertid helt annerledes ut. Skynd deg, hastverk og tusenvis av spørsmål «hva du skal ha på deg?»

I slike situasjoner er en godt planlagt garderobe en hit. Et stort soverom tilbyr et mye større utvalg av muligheter. Vi har imidlertid mye flere alternativer til rådighet. I et stort rom vil ikke driften av en klassisk klesskap med åpningsdører være noe problem – her finner du gode tilbud. I det store soverommet vil en hjørne garderobe også fungere. Vi trenger heller ikke bekymre oss for spørsmål om optisk forstørrelse eller reduksjon av soverommet. Hvis det bare er i tråd med vår smak og interiørdesign, kan vi velge mørkt tre eller lyse fronter med mørke aksenter. En garderobe i et stort rom kan ha dekorative funksjoner, men for at effekten skal være tidløs og se bra ut etter noen år, er det verdt å tenke gjennom hele konseptet.

Hvis vi ikke er eiere av et romslig soverom, og hver kvadratmeter har en premie, bør vi først ta hensyn til de veldig romslige garderobene med skyvedører. De nevnte skyvedørene er en perfekt løsning for små rom – de vil gjøre det enkelt for oss å ha tilgang til ting som er gjemt i garderoben, og samtidig, når vi fjerner noe fra garderoben, vil vi ikke bli tvunget til å begrense plassen på soverommet ytterligere (som tilfellet er med garderober med tradisjonelt åpnet dører). I umiddelbar nærhet til garderobeskap med skyvedører kan vi også enkelt legge en seng eller nattbord.

Skyvedorer garderobe til soverom
Skyvedører garderobe Wiki

Leave a Comment