Skyvedører garderobe som passer til alt

Garderobe – det er vanskelig å forestille seg en leilighet uten den, og enda vanskeligere å velge en som vil oppfylle alle forventningene våre. En riktig valgt, funksjonell og romslig skyvedører garderobe er ikke bare et møbel som passer i klær, sengetøy eller håndklær. Det er også en måte å organisere hverdagen på og skjule alt vi ikke vil se. Stedet hvor vi ofte bestemmer oss for å sette garderobe, er gangen eller soverommet, som stedene der vi vanligvis kler oss. På den annen side kan garderobe skyvedør som kan passe til alt nødvendig, dominere et lite rom, noe som gjør det enda mindre. Så hvordan velger du den perfekte garderoben? Den som vil være funksjonell, men ikke vil overvelde rommet og vil være den originale dekorasjonen?

skyvedør garderobe

Garderobe skyvedør perfekt for deg

Nyttig å velge garderobeskap med skyvedør ideelt tilpasset dine behov, er å stille deg tre grunnleggende spørsmål som i stor grad vil lette søket. Hva må absolutt være i skapet? Hva er det maksimale arealet som en garderobe kan ta? Og den siste – hvilken stil skal den være i slik at den smelter sammen med resten av rommet?
Små, nådeløse korridorer og små soverom er ikke bare vanskelig å ordne, men krever fremfor alt smarte ideer og originale løsninger. På slike steder skyvedører garderobe som har fordelen at dørene deres ikke åpnes for utsiden og ikke tar ekstra plass. Blant modellene fra skyvedører garderobe , kan du enkelt finne garderober med en bredde på opptil 100 eller 125 cm, noe som vil gi en erstatning for garderoben selv i veldig små rom. I en kompakt garderobe skyldes kapasiteten først og fremst dybden og anordningen av hyller inni, som garanterer komfortabel og enkel tilgang til alle nødvendige ting. Hvis du har mer plass, velg skyvedører garderobe i XXL-størrelse opp til 230 cm bred, som ikke bare passer til alt klær og tilbehør for hver sesong, men også et strykebrett, en støvsuger og alt nødvendig utstyr, som kan være vanskelig å lagre. Garderoben vil få betydelig funksjonalitet hvis et stort speil er installert på et av skyvedørbladene – takket være det kan du enkelt sjekke utseendet til hele figuren før du forlater huset.

XXL garderobeskap

Hinged closets eller skyvedører garderobe

Det er spørsmålet! Nøkkelen til å velge riktig garderobe, tilpasset dine forventninger, er å svare på noen få enkle spørsmål:

  1. Hvor romslig er skyvedører garderobe?
  2. Hvor mye plass kan det ta?
  3. I hvilken stil skal det være, slik at garderobeskap skyvedør danner en sammenhengende helhet med resten av innredningen?

Smale, nådeløse korridorer og små soverom er ikke bare vanskelig å ordne, men krever fremfor alt smarte ideer og originale løsninger. På slike steder skyvedører garderobe som har fordelen at dørene deres ikke åpnes for utsiden og ikke tar ekstra plass. Blant modellene med skyvedører garderobe kan du enkelt finne garderober 150 cm brede som vil erstatte garderobe, selv i små rom. Når det gjelder en 150 cm bred garderobe, skyldes dens kapasitet først og fremst dybden og anordningen av hyller inni, som garanterer komfortabel og enkel tilgang til alle nødvendige ting. Hvis du har mer plass, kan du velge skyvedører garderobe XXL størrelse 250 cm, f.eks. fra VIKI-serien, der du ikke bare passer til alt klær og tilbehør for hver sesong, men også et strykebrett, en støvsuger og alt nødvendig utstyr, hvis lagring kan være problematisk.

Moderne PAX system

Garderobeskap skyvedør eller vippemodeller?

Vippegarderober er i en klasse for seg. Konstruksjonen deres, særlig garderobe dører som minner om gamle bestemors sideboards, fylt med fjær og gjenstander med sjel. Selv om moderne modeller av hengslede garderober har lite til felles med sine originale modeller, kan man ikke nektes – de passer perfekt til ethvert interiør. De vil først og fremst jobbe uansett hvor du bryr deg om å fremheve personligheten til rommet og dets unike karakter. Hengslede garderober, spesielt de med bena, ser også mye mindre massive ut enn skyvedører garderobe. Den frittstående blokken deres lar deg flytte dem til et hvilket som helst sted i rommet, slik at du kan gjøre møbler når du vil. Hengslede garderober er også flotte i mer representative rom, for eksempel i stuen, takket være det faktum at de ikke overvelder interiøret og lett kan tilpasses andre møbler i samme serie. Det er alltid en god ide å møblere med stilistiske konsistente gjenstander – det hjelper til å unngå kaos og gir inntrykk av gjennomtenkt og harmonisk. En garderobe på soverommet som passer til alle klærne dine. Hvilken du skal velge
Soverommet er et unikt rom i hvert hjem. Vi elsker å bruke tid på det, så det er verdt å ordne det slik at det ikke bare er estetisk, men også funksjonelt. Å velge riktig garderobe til soverommet, spesielt når det ikke er noen garderobe i leiligheten, kan føre til noen vanskeligheter. For å lette denne oppgaven har vi utviklet en guide, som vi deler nedenfor.

Vitrum IQ Furniture

Hva skal du se etter når du velger møbler til soverom?

Drømmer du om en perfekt garderobe? For å være sikker på at det er dette som vil skje på soverommet ditt, må du ta hensyn til flere faktorer. Den første er størrelsen. Du bør kjenne de nøyaktige dimensjonene til rommet, og bare deretter fortsette til valget av garderobe – og alle andre møbler. En annen faktor er måten å åpne – foretrekker du klassiske dører eller kanskje skyvedører garderobe ? Selvfølgelig er utseendet også viktig, og selv om det er en individuell sak, er det alltid verdt å sikre at garderoben blir tilpasset de andre elementene i utstyret. Prisen er også viktig – vi sørger for at i mobler24-butikken finner du garderobeskap med store soverom for hvert budsjett.

WAVE Kolleksjon

Skyvedører garderobe for soverommet

Garderober med skyvedører er modeller som nylig har hatt den største populariteten. Dette er ikke overraskende i det hele tatt – de er veldig estetiske og passer spesielt inn i moderne interiør. Deres utvilsomme fordel er også det faktum at når de åpnes ikke tar de en centimeter ekstra plass. Av denne grunn vil garderobeskap med skyvedør være gode selv i soverom med et lite område. De er ofte utstyrt med store speil, som i tillegg bidrar til den optiske forstørrelsen av interiøret.

For et lite soverom – hjørne garderobe

En hjørne garderobe er det beste alternativet hvis du vil bruke alle vinkler – bokstavelig talt. Det vil tillate deg å lagre klær og annet tilbehør effektivt, uten å ta for mye plass på soverommet. Det som imidlertid kommer frem er dets effektive utseende. Perfekt funnet i tradisjonelle interiører, der det understreker deres sofistikerte karakter. Dette betyr selvfølgelig ikke at det ikke vil passe moderne – snarere tvert imot.
Viktigere er hjørne garderober vanligvis klassiske todørs garderober – så de har et tradisjonelt garderobe dører .

Hjorne garderobeskap

Garderobeskap med skyvedører med et speil

Garderobeskap er nesten alltid utstyrt med speil. Noen ganger er de inni dem, og oftere – på boligene sine. Dette er selvfølgelig en veldig praktisk løsning – når alt kommer til alt, takket være det store speilet, kan du enkelt sjekke om buksene du har valgt absolutt matcher skjorten din. Imidlertid bør en slik modell garderobeskap med skyvedør også velges av andre grunner – spesielt hvis soverommet ditt ikke er et av de største. Speilet vil bidra til den optiske forstørrelsen av rommet. Dessuten vil den reflektere naturlig lys, som vil tillate maksimal bruk. Og husk å ikke plassere garderoben i nærheten av vinduet!

Skyvedører garderobe – en del av systemmøblene

Modulmøbler, også kalt systemmøbler, er et sett med møbler hvor du kan velge de som passer deg best med tanke på funksjonalitet eller størrelse. Selvfølgelig er det garderober. Selvfølgelig kan du velge andre møbler som vil bli designet i samme stil – til og med senger. Takket være denne løsningen kan du være sikker på at det vil være ordningskonsistens på soverommet ditt.
Så hvis du drømmer om garderobeskap med skyvedør så vel som et nattbord og kommode som er opprettholdt i samme stil – er systemmøbler det perfekte valget for deg. Vi oppfordrer deg til å bli kjent med tilbudet deres i butikken vår.

Garderobeskap med speil

Utseende garderobeskap med skyvedører

Utseendet til garderoben skal selvfølgelig avhenge av stilen du bestemte deg for å ordne soverommet ditt på. Husk at dette ikke bare er en beholder for klær – det er også en interiørdekorasjon som stort sett former sin endelige karakter.
Hvit eller svart farge på garderoben finnes best i moderne interiør. Soveromsmøbler kan deretter kombineres med hverandre på grunnlag av kontrast, noe som vil skape en virkelig spennende effekt. Det er også verdt å ta på lyse nyanser på soverom innredet i skandinavisk eller økologisk stil. De vil også fungere godt i små soverom, og utvide dem optisk.
For et soverom innredet i klassisk stil, tre garderobeskap med skyvedører passer best. Nyanser av eik eller plomme vil understreke dens karakter og skape et estetisk ornament.
På den annen side vil rikt dekorerte garderober med en litt avrundet form se bra ut i et retro-soverom. Denne stilen gir også mulighet for varianter med farger – du kan velge veldig ekspressive farger, for eksempel mettet burgunder eller intensbrunt.
Vet du allerede hvilke garderobeskap med skyvedører som snart vil være på soverommet ditt? Vi håper du finner en som kommer fra butikken vår. Hvis du er i tvil om valget, kan du kontakte oss – våre eksperter vil gjerne gi deg råd!

Det er viktig at alle garderobemodellene vi beskriver, ikke bare finnes på soverommet, men også i andre rom – for eksempel stue eller barnerom.
Frittstående garderobeskap med skyvedører for soverommet skal være så stort som mulig for å få plass til alle nødvendige ting. Vi anbefaler deg hvilken garderobe du skal velge til soverommet, slik at den er fin og passer inn i et lite interiør.

Designer garderobeskap med led

Skyvedører garderobe – et bredt spekter av muligheter

Soveromsgarderoben spiller en spesiell rolle. Det er et møbel som må imøtekomme garderoben vår, samtidig som det blir et elegant supplement til nattinteriøret. Det skal passe inn i stilen og arrangementet av rommet. Vi må imidlertid huske at i tillegg til den visuelle sjarmen, må den gi oss den optimale mengden lagringsplass. En romslig soveromsgarderobe kan vise seg å være en bedre løsning enn flere separate skap i forskjellige rom, fordi det, i motsetning til utseendet, vil spare oss for plass. Den utvilsomme fordelen med de romslige garderobeskap med skyvedører på soverommet er også å fokusere og sortere klær ett sted, noe som betyr at vi aldri vil løpe fra garderobe til garderobe på jakt etter din favorittbluse. En flott løsning for å bygge soverom er en garderobe til størrelse. Det store utvalget av fronter og enorme muligheter vil tillate oss å komponere den perfekte garderoben, som ikke vil være et klønete element i det sovende interiøret, men bare et lett og pent komplement til det.

Hvilke garderobeskap med skyvedører å velge?

Å velge riktig garderobe til soverommet er et veldig viktig tema, fordi ikke alle typer møbler fungerer i et gitt rom. Først av alt, ta hensyn til dimensjonene på garderoben – en person per sett med klær trenger vanligvis en garderobe med en bredde på minst 140 cm (med en standardhøyde – 210 centimeter), så når du kjøper garderobeskap med skyvedører for et dobbelt soverom, er det best å investere i et møbel to ganger større. Den optimale avstanden mellom hyllene i garderoben er 30 centimeter, og deres lengde – 90 centimeter. For korte hengende klær (skjorter, dresser) må du tildele plass med en høyde på 100-135 centimeter, og for en lengre tid (kåper, kjoler) – 150-180 centimeter. Det er rundt 10 kleshengere på T-banestangen. Når du planlegger høyden som stangen skal monteres på, må du ta hensyn til høyden på folk som skal bruke garderoben. Det har ikke noe å si for å senke stenger, såkalte strømavtagere.
En stor hylle bør installeres under taket (det kan ta opp hele garderobens bredde). Det vil være nyttig for oppbevaring av kofferter, ryggsekker og lange gjenstander. Det visuelle problemet er også viktig – hvis du er tilhenger av ekstraordinære løsninger, tenk på uvanlige fronter. Du kan velge et interessant bilde trykket på glasset eller bytte ut døren med en renovert treport eller fjøsbelte. Store garderobeskap med skyvedør er best plassert på en kortere vegg – da har soverommet de beste proporsjonene. Vertikale inndelinger (fra gulv til tak) som utgjør garderobefrontene vil få det lave soverommet til å virke litt høyere.

Kolleksjon NOTTE

Skyvedører garderobe i en minimalistisk stil

Hva med når vi drømmer om et soverom i minimalistisk stil med et absolutt minimum i møbler, men garderoben viser seg å være en forpliktelse i det? Vi har ikke råd til å arrangere garderobeskap med skyvedører fra en virkelig begivenhet, og valget faller på soverommet. Husk deretter en gylden regel: jo større, jo mer enhetlig garderoben på soverommet, jo mindre oppmerksomhet får den. Hva betyr dette i praksis? Først av alt, ensartede, glatte fronter, ingen håndtak og dekorative rammer. Så selv om vi bestemmer oss for å bygge hele veggen, vil den ikke overvelde interiøret, og gi inntrykk av et ensartet plan, noe som gir interiørets letthet.

Skyvedører garderobe med en vakker utsikt

Slike garderober er flotte møbler til soverommet, men også krevende, fordi ikke alle selskaper passer dem. Soveromsgarderoben dekorert med foto- eller veggmaleri liker moderne, ryddig og stort interiør – jo større garderobeskap med skyvedører på soverommet, jo mer vil bildet påvirke sansene, som i et lite rom kan kjede seg. Svart og hvitt foto kan kombineres klassisk med møbler og tilbehør i svart og hvitt eller legge til farge; la f.eks. tilleggsprogrammer lyser som neonlys fra byannonser. En garderobe med soverom med utsikt kan også påtvinge innredningen i rommet: hvis den har Brooklyn Bridge, kan du bli fristet til å legge elementer som er typiske for New York inne. Men garderoben på soverommet med et «postkort fra Paris» vil også se spennende ut.

AR-05 Garderobeskap

Skyvedører garderobe et valg for et uvanlig interiør

Hvis soverommet vårt er smalt og langt, kan garderoben være en effektiv «nær». Vi maler den smalere veggen i en mørk farge, f.eks. burgunder, og sett et møbel mot det, og etterlater ledig plass på sidene. Takket være dette vil soverommet få bedre proporsjoner. I tillegg er garderobekroppen, f.eks. med et speil mellom fronter i naturlig trefarge, vil avlede oppmerksomheten fra de arkitektoniske manglene i interiøret. Du kan velge møbler fra settet til garderobeskap med skyvedører eller prøve å koble til med annet utstyr. De vil se bra ut polstret i en «hotell» -stil. Mørke garderober på soverommet med høyglanslakkerte fronter vil se bra ut mot en lys, lysende bakgrunn, f.eks. beige, jasmin, cappuccino. Unngå imidlertid hvitt fordi kontrasten kan være for høy.

Skyvedører garderobe: polstret hjørne

Garderobeskap i hjørner er ekstremt romslig og ergonomisk. Selv om de ikke tar mye plass, kan de være overveldende. Derfor bør slike garderober på soverommet ikke være mørke eller ensartede. Vi anbefaler å kombinere lyst trehus med en fargerik eller gjennomsiktig front. En interessant løsning som gir ytterligere arrangementalternativer for soverommet – døren garderobeskap med skyvedører er dekket med en fargerik rottingmatte. Det kan også brukes til å dekke andre møbler på soverommet, f.eks. sengegavlen til en seng, eller velg gardiner i samme farge og med et lignende mønster. Det er også andre alternativer for fronten til soveromsgarderoben, f.eks. glamour laget av øko-lær (skinnende tilbehør i enkle former matcher det) eller eksotisk med bambus (tilbehør tilknyttet Fjernøsten).

 skyvedører garderobeskap

Ikke bare skyvedører garderobe lagring på soverommet

Oftest på soverommet har vi en garderobe – det er bra hvis den passer til en stor. I tillegg til typiske møbelløsninger, er det verdt å tenke på hvordan man organiserer oppbevaring på soverommet, bruker steder som er bortkastet, f.eks. plass under sengen. Noen av sengene er utstyrt med romslige oppbevaringsrom på begge sider. Du kan også gjøre det annerledes. Rullcontainere kan bestilles fra en snekker for sengen på soverommet på føttene. Bruk dem for eksempel til sesongbaserte, vakuumforseglede poser (de tar veldig liten plass), ekstra tepper og puter eller julepynt. En billigere måte å lagre under sengen på soverommet er en eller flere flate containere med lokk. Laget av plast er de lette og lette å skyve ut fordi de har små hjul. Kommode er det beste møbelet for undertøy og en liten garderobe. Kjøp to identiske og legg dem i stedet for nattbord. På denne måten har du to i ett: en bordplate for nattlampen og et romslig oppbevaringsrom.

Leave a Comment