Barnerom inspirasjon

Perfekt sted for et barn- barnerom inspirasjon.

Barnerom inspirasjondet er enkelt med oss!

Barnerom inspirasjon

Bare her barnerom inspirasjon for deg. Lurer du på hvordan du ordner et barnerom? Det trenger ikke være vanskelig. Vi vil fortelle deg hvordan du ordner et barnerom og hvordan du gjør det både stilig og funksjonelt. Begynnelsen av skoleåret nærmer seg, og mange av dere tenker sannsynligvis på å pusse opp barnets rom. Kanskje er tiden kommet for et stort skrivebord, kanskje har du ingen steder å begrave leker eller rett og slett passer ordningen ikke lenger til barnets alder …

Hva du bør tenke på når du arrangerer? Først må vi dele rommet inn i soner. Barnerom som ingen andre i en leilighet / hus må oppfylle alle funksjoner. Vi må finne et sted for lagring, et sted å leke, lære, slappe av. En køyesenger er en god løsning for ekstra plass. Vi kan plassere et skrivebord under det eller arrangere et lekeområde.

Barnerom interiør – hvilken stil skal du velge?

Barnerom interiør

Når vi ordner et småbarnsrom, må vi først og fremst tenke på å omgi barnet med gjenstander og farger som virker på fantasien hans. Å se på bildene av barnerommene alene inspirerer oss til å handle. Guiden vår vil i tillegg hjelpe deg å få enda mer entusiasme for jobb. En av de mest populære måtene å arrangere et barnerom, spesielt vanlig på barnerom, er å hente inspirasjon fra den skandinavisk design. Hvordan ordne et barns rom i samsvar med denne stilen? Det er ikke så vanskelig. Hovedkomponentene i denne typen interiør er: lyse, lyse farger, minimalisme og hygge.

Vegger i et barnerom – nordisk stil

nordisk stil

Grunnlaget her er å velge riktige farger. Selv om hvitheten i veggene og naturlige nyanser av gulvpaneler oftest er indikert, trenger du ikke å begrense deg til dem. Hvitt er veldig praktisk – denne fargen reflekterer veldig effektivt lys og lyser rommet. Når det gjelder å dekorere et barnerom, trenger ordningene ikke bare å være basert på hvitt. I nordisk design er pastellfargen også vanlig – f.eks. blå, grå eller gul, det er også ordninger som bruker en sterk farge aksent. Derfor, hvis du liker mettede farger, men ikke ønsker at ditt barns rom skal bli overveldet med dem, velger du en sterkere farge ettersom leitmotivet (f.eks. Sitron eller mynteskygge ser bra ut) og sett det med hvitt eller grått. Ta en titt på barnerom inspirasjon nedenfor i skandinavisk stil.

Tapet barnerom

Tapet barnerom

Med bruk av bakgrunnsbilde – takket være dette kan du male hele rommet i en nøytral farge, og bruke fargeaksenten bare på den valgte veggen. Arrangementer som er egnet for barnerom  er dedikerte bakgrunnsbilder for barn – de er trygge, selv for allergikere, de kan også enkelt holdes ved hjelp av milde vaskemidler. Dessuten vil rikdommen på design gi deg en interessant og estetisk effekt uten nesten anstrengelse – bakgrunnsbilder med prikker, skyer, stjerner eller dyr vil umiddelbart endre ditt barns rom.

En annen måte å arrangere et barnerom, spesielt for litt eldre barn (i barnehage og tidlig skolealder), er å følge interessene deres. Elsker barnet ditt dyr? Bestem deg for eksempel på bakgrunnsbilde med dyremotiver, eller velg tilbehør i denne stilen.

Tema rom- barnerom inspirasjon

 barnerom inspirasjon

Faktisk – hvis vi har et lite barn – vet vi ikke hva han er interessert i, og hvis vi vet kan vi ikke være sikre på at han vil være interessert i det om en måned. Snarere kan vi være sikre på at disse interessene vil endre seg. Derfor er jeg ikke tilhenger av å lage et romtema. Du vet, alle disse barnerom inspirasjon for prinsesser, pirater og sjømenn.

Rommet til barnet skal være så nøytralt som mulig, for du har i banken at barnet ditt ikke skal elske i teletubbies de neste fem årene .. Det er alltid tryggere å henge en plakat med din favoritt tegneseriefigur enn å male den på veggen, lampe, garderobe og gardin.

Selv om, selvfølgelig, et barnerom ikke skal se ut som et tenåringsrom: kult hvis interiøret stimulerer kreativiteten.

Praktiskitet er grunnlaget når du ordner et barnerom

barnemøbler

Etter å ha valgt interiørkarakteren, er det på tide å fullføre barnemøbler. Her skal en av de grunnleggende determinantene være funksjonalitet. Det er verdt å innrede barnets rom på en praktisk måte – f.eks. Hvis du velger en barneseng, kan du umiddelbart bestemme deg for en modell som lar deg selv demontere rekkverket og bruke sengen i lang tid. Et spesielt praktisk eksempel på en barneseng er en modell som lar deg justere høyden på madrassen og senere forvandle barnesengen til en sofa for førskolebarn. Hvor kjøpe barneseng?

Barnerom inspirasjonpassende design

Husk at møblene du velger vil være konsistente i design og passe godt inn i rommet. Det er verdt å henvende seg til møbelskolleksjonen og velge modellene du trenger av dem. For møbler i skandinavisk stil er tremøbler bra. De lyse fargene på disse møblene – hvite, grå eller naturlige nyanser av tre samt funksjonell, minimalistisk design gjør det til det perfekte valget for å arrangere et subtilt og koselig barnerom.

Hvor kjøpe lamper? Barnerom inspirasjon

Barnerom inspirasjon

Når du tenker på hvordan du skal dekorere et barns rom, må du ikke glemme det ekstremt viktige elementet, som er riktig designbelysning. Et barnerom har mange funksjoner samtidig – det er et soverom, lekerom og studierom. Derfor er det nødvendig å utstyre det med forskjellige lyskilder. Nødvendige er: generell (vanligvis tak), nattbordslampe, og for et barn i skolealderen, også en læringslampe.

En god idé for sentral belysning er å velge en hengelampe for barn. De genererer sterkt og jevnt diffust lys. Blant våre hengelamper for barn, finner du et stort utvalg av funksjonelle modeller som lar deg til og med justere kabellengden, og dermed graden av lyskonsentrasjon.

Nattbordlampen har en ekstremt viktig funksjon – den letter sovner og vekker trygghet (mange barn er redde for mørket og foretrekker å sovne med lyset på). Lyset som sendes ut av barnas nattlys har en lav intensitet og gulaktig farge, takket være det øker døsighet og letter hvile. På sin side skal læringslys avgi sterkt lys som imiterer naturlig på dagtid, ikke slitsomme øyne, men også øke konsentrasjonen.

Når det gjelder hvordan du ordner et barnerom, ikke glem at alle lyspunktene harmonerer med hverandre og med interiørdesignen når det gjelder design.

Hvordan velge riktige seng til barn?

barneseng

Når du velger den perfekte modellen, er det verdt å vurdere perioden vi kjøper en seng til et barn for. Er dette en midlertidig løsning, eller planlegger vi en ny sengeskifte bare i tenårene? Hvis barnet vårt også skal sove i samme seng som en 10-åring, er det verdt å kjøpe en større modell. Når du kjøper en seng med reserve, la oss vurdere vår egen høyde. Hvis vi tilhører høye mennesker, kan 10-åringen være rundt 150 cm høy. Da, i en tradisjonell barneseng for eldre barn med en lengde på 160 cm, vil han rett og slett være ukomfortabel.

Den perfekte barnesengen!

På sin side, hvis vi i nær fremtid planlegger å utvide familien ytterligere (eller familien allerede vokser), er det verdt å vurdere om man skal avstå fra å kjøpe en større barneseng og ikke i stedet kjøpe en køyesenger til begge barna. Når du kjøper møbler til barn, er det verdt å tenke fremover – de små vokser veldig raskt og behovene deres endres umiddelbart. Du kan lese mer om barnesenger på oppføringen vår HER.

Barnerom inspirasjon!

gutterom

Småbarnets rom er festningen hans (men også, avhengig av behovene, en hytte, base, slott eller jungel), så ordningen hans er ikke en enkel sak. Det må oppfylle flere funksjoner. Å være et sted hvor hvile vil være mye mer behagelig, et sted å leke, noe som muliggjør implementering av uvanlige ideer fra barn, samt et rom som stimulerer kreativitet. Vi må ikke glemme at det skal være et læringshjørne i rommet, som vil være nødvendig i løpet av skoleperioden. Heldigvis, også i ideene for å dekorere et barnerom, kan du finne mange bemerkelsesverdige løsninger som vil appellere til både småbarn og oss, foreldre. Vil du ordne et spesielt rom for en jente eller et rom for en gutt? Du kan finne arrangementer og interessante hint på bloggen vår.

Hvordan dekorere et barnerom?

Inspirasjoner, originale ideer til barnerom er viktige spørsmål – i vår småbarns egen sone, hans lille verden, som er hans rom for ham, er det absolutt ikke rom for søppel, kjedsomhet og middelmådighet. Bemerkelsesverdig er bare solidmøbler, interessante dekorasjoner og kreativ belysning. Det som betyr noe er en interessant, original interiørdesignidee. I dag tilbyr designere og butikker oss forskjellige møbler og tilbehør til barnerom. Vi kan velge mellom en rekke former, farger eller teksturer avhengig av romets natur. Det er opp til oss voksne hvordan vårt barns rom vil se ut, som kan endre seg og vokse med henne. Ordningene og løsningene vi tilbyr vil hjelpe deg å takle spørsmålet om hvordan du ordner et barnerom. Vi har selvfølgelig både et jenterom og et gutterom i tankene.

Topp kvalitet og holdbarhet!

jenterom

Vi ønsker at interessante møbler, dekorasjoner, leker og lamper vi tilbyr skal være av høyeste kvalitet. Vi er ikke interessert i massevis av kitschy produkter som blir tilbudt barna våre hver dag. Hvis du lurer på hvordan du skal dekorere et rom for en gutt eller jente, hvilken belysning som vil være attraktiv i et barnerom, hvilket teppe som vil være både fint og enkelt å vedlikeholde, og hva er trendene i å arrangere et barnerom, sjekk ut vår blogge. Vi stiller oss også alle disse spørsmålene og deler svarene med deg. Vi leter etter originale ideer fra de beste designere, arkitekter og foreldre, som er kjent med håndlagde. Vi leter stadig etter nye inspirasjoner for å skape vakre, eventyrlige barnerom.

Hvilken farge? Barnerom inspirasjon

Hvilken farge

Når vi maler vegger og dekorerer interiøret på barnas rom, må vi først og fremst bli guidet av barnas behov. Både barnets alder og personlige preferanser betyr noe – hvis barnet er gammelt nok til å uttrykke det. Tross alt skal de føle seg komfortable og hyggelige i sitt eget rom. Når du maler et rom for de yngste, er den beste løsningen vanligvis å nå en lys, delikat, pastellfargepalett. For mange sterke og uttrykksfulle farger kan ha negativ innvirkning på babyen vår. Dette betyr imidlertid ikke at når vi ordner et babys rom, vi bare trenger å velge en delikat rosa eller lys blå. Selvfølgelig kan vi dra nytte av denne klassikeren og ordne et lite prinsesserom for datteren vår.

Barnerom inspirasjon

La oss imidlertid tenke at fascinasjonen for rosa vil gå før eller senere, og når barnet vokser opp, vil vi møte en grundig endring av hele innredningen, inkludert å male veggene. Det er bedre å bestemme seg for en mer universell base – varm beige, hvit, ecru og akkurat en slik farge å velge for vegger. Vi kan enkelt matche tilbehør i en annen farge til en slik bakgrunn, og vi vil kunne endre innredningen raskt og enkelt når barnet vokser opp.

Barnerom, som er en oase av fred, og samtidig et flott sted for hverdagsglede, trenger ikke å være dekorert i uttrykksfulle farger. Hvitt på veggene skaper muligheten for å velge tekstiler som kan brukes til å forme rommets fargekonsept. Vegger i hvitt eller nyanser av lys grå, skaper et bredt utvalg av pastell- eller fargemetede tillegg.

Kaos – ingen beholdere

Kaos

Mange hyller, hyller, skap, men ingen containere. Dette vil ikke bare gjøre det vanskelig for barn å rengjøre, men også føre til kaos i rommet. Og dette igjen vil gjøre det vanskelig for barnet å konsentrere seg mens han lærer eller å roe seg mens han sovner. Derfor, som forelder, bør du bli guidet av prinsippet om minimalisme – hvis bokhylla, så ikke med mye pyntegjenstander og dukker, men med praktiske containere for leker. Det er også verdt å kjøpe noen få møbel puffer med lagringsplass, som også kan brukes til et sittehjørne på barnets rom.

Skandinavis stil på et barnerom?

Nordisk design er preget av lyse farger, så langt har forskjellige hvite nyanser blitt brukt oftest. Selvfølgelig trenger du ikke begrense deg til en slik fargepalett, men husk at det lyse interiøret vil introdusere mer lys og plass, og dermed gjøre til og med et lite område til et koselig sted å hvile, leke eller studere på de første utdanningsstadiene . Barnerom i skandinavisk stil kan bidra til å sikre harmoni som påvirker den individuelle utviklingen til barnet positivt.

Skandinaver legger en stor rolle i bruken av naturlige materialer, så du også strekker deg etter tremøbler som vil bringe kos til rommet for smårolling. Ved å sette inn enkle, funksjonelle møbler, vil barnet få et drømmerom ikke bare for å ha det gøy, men fremfor alt for å lære om miljøet.

Barnerom – hvilke feil kan du unngå?

Barnerom inspirasjon

Det kan være mange ideer for å dekorere et barnerom. Uansett om du forbereder et sted for et nyfødt eller et eldre barn, velg de mest praktiske løsningene. Vi foreslår hvilke feil du kan unngå:

Et babyrom trenger ikke å være innredet fra A til Å – du vet ennå ikke hva barnet ditt er interessert i og hvilke farger han liker. Hvis du ordner et rom for et spedbarn, velger du universelle løsninger som også vil fungere på neste trinn i babyens utvikling.

babyrom

Små hyller til leker – barn elsker å leke, men rengjøring er ikke lenger en glede for dem. Hvis du ikke kan forestille deg at barnet ditt ordner leker i hyller hver dag, kan du investere i vesker eller kurver til leker. Takket være dem er det enklere og mye raskere å rydde opp etter å ha spilt.

Små møbler – liten sofa, små stoler og bord er sjarmerende. Imidlertid vokser barn veldig raskt og slutter å bruke dem. Så velg de som skal tjene i minst noen år.

Ta vare på riktig belysning – skrivebordet til et barn i skolealderen skal plasseres slik at det får så mye naturlig lys som mulig. Om høsten og vinterkveldene må du belyse dem ordentlig for ikke å utsette barnet ditt for fremtidige synsdefekter.

Noen barnerom inspirasjon på slutten:

tremøbler
Barnerom inspirasjon

Comments are closed.